WijkJury Amersfoort bezoekt Scholen in de Kunst

WIJKJURY AMERSFOORT BEZOEKT | SCHOLEN IN DE KUNST

Op donderdag 9 juni had WijkJury Amersfoort haar laatste bijeenkomst van het seizoen. We waren uitgenodigd door Scholen in de Kunst voor een rondleiding en we mochten ook binnenkijken bij de lessen!

Tijdens de rondleiding kregen we een privéconcertje van een jongen die aan het oefenen was in één van de muzieklokalen. Hij speelde piano en de WijkJury vond dat hij niet meer hoefde te oefenen, want hij durfde zomaar voor ons te spelen. We mochten ook binnenkijken bij een theaterles van de productieklas. We mochten zelfs meedoen! De WijkJuryleden vonden de les hartstikke leerzaam.

Eén van de WijkJuryleden: “Je denkt dat acteren makkelijk is, maar nu ik dit heb geleerd ga ik toch met andere ogen kijken!”

Na de les en rondleiding kregen we koffie, thee en allemaal lekkers. Dat was fijn, want we gingen met zijn allen de Keuze van de WijkJury bepalen! Wie deze ereprijs gewonnen heeft, houden we nog even geheim. Ondertussen zijn we druk bezig met het vormen van de groep WijkJuryleden voor het komende seizoen.

Bedankt aan alle WijkJuryleden en aan alle partners die ons zo hartelijk ontvangen hebben, en natuurlijk aan Female Economy voor de landelijke begeleiding! Tot volgend jaar!